Profita de promotii
* Email
Nume 
Abonare
 
Bine aţi venit la BOGDAN BONIPLAST

SC BOGDAN BONIPLAST SRL s-a infiintat in anul 1993 avand ca obiect de activitate producerea de cleme si armaturi pentru linii electrice aeriene ( LEA ) si posturi de transformare tensiuni de utilizare 0,4-20 kV.

Prezentul site cuprinde o parte din produsele pe care le executa si comercializeaza societatea SC BOGDAN BONIPLAST SRL Slatina si constituie o oferta pentru institutiile de exploatare si pentru constructorii de retele electrice moderne de medie si joasa tensiune.

In mare sunt prezentate urmatoarele grupe:

La cerere societatea noastra este dispusa sa execute si alte produse prin adaptarea tehnologiilor de executie in functie de solicitari. Pentru aceasta va rugam sa folositi formularul de contact.

SC BOGDAN BONIPLAST SRL dispune de peste 1500mp de spatii de productie, magazii si platforme de depozitare:

Atelierele sunt dotate cu masini unelte, echipamente, dispozitive si scule corespunzatoare procesului tehnologic de fabricatie Este important ca la punerea in exploatare sa se respecte conditiile de montaj si intretinere conform instructiunilor tehnologice emise de SC ELECTRICA SA Bucuresti.

SC BOGDAN BONIPLAST SRL are implementat sistemul calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001: 1995 si garanteaza buna functionare a produselor timp de 12 luni de la punerea in functiune dar nu mai mult de 18 luni de la data livrarii in conditiile instructiunilor de transport malipulare depozitare si exploatare.

In vederea luarii masurilor pentru cresterea continua a fiabilitatii, produsele sunt urmarite in exploatare, iar prin activitatea de servicii asiguram asistenta tehnica pentru situatiile ce apar la punerea in functiune sau in timpul exploatarii in perioada de garantie.

Toate produsele prezentate sunt omologate de catre SC ELECTRICA SA Bucuresti.

SC BOGDAN BONIPLAST SRL este autorizat pentru comercializarea acestor grupe de produse.

BOGDAN BONIPLAST - cleme si armaturi pentru linii electrice aeriene


Toate drepturile rezervate S.C. BOGDAN BONIPLAST S&M S.R.L. © 2012
Nr. R.C.: J28/759/2011, C.I.F.: RO3031036, Adresa: Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 169B, Slatina
Web design & development: MDG Software